PEPA Company
Uw onafhankelijke solar offerte adviseur.

Ik, Pepe Elhorst Benites, ben een ervaren en onafhankelijk zonnepanelen adviseur, die de markt goed kent en kennis heeft over de aangeboden producten en de verschillende installateurs. 

Jarenlang heb ik gewerkt als adviseur in de zonnepanelen-sector. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt voor een landelijk zonnepanelen groothandel, waarbij ik in mijn functie zowel particulier als zakelijk advies heb gegeven aan verschillende opdrachtgevers. Ik heb o.a. verschillende installateurs leren kennen, kennis kunnen opdoen over de kwaliteit en capaciteit van de verschillende soorten zonnepanelen en kennis kunnen opdoen over de geschiktheid van de soort panelen op verschillende daken. Deze kennis en ervaring deel ik graag met u middels PEPA Company.

PEP staat voor energie en A staat voor advies. Dat mijn naam Pepe verwerkt zit in mijn bedrijfsnaam is een leuke bijkomstigheid. Ik streef naar een duurzamere wereld, waarbij het milieu erg belangrijk is. Met de naam PEPA Company wil ik mensen helpen om te verduurzamen en hierbij de juiste keuzes te maken. Een betrouwbaar en onafhankelijk advies kan cruciaal zijn om het optimale uit uw zonnepanelen te halen.

PEPA Company is ontstaan toen ik merkte, in mijn omgeving, dat er steeds meer mensen zich aan het oriënteren waren voor zonnepanelen en hulp nodig hadden. Ik kreeg steeds vaker de vraag of ik even kon kijken naar de offertes, die ze hadden opgevraagd en wat ik hen zou adviseren met betrekking tot hun keuze. 

Toen de vraag in mijn omgeving steeds meer en groter werd, merkte ik dat het voor veel mensen een lastige keuze is om te maken. Ze vinden het erg fijn dat iemand onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar advies geeft bij het aanschaffen van hun zonnepanelen.

Mijn advies is niet bindend. U bepaalt voor welke zonnepanelen en installateur u kiest, ik geef u de informatie die nodig is. Met mijn advies wil ik u ontzorgen en helpen om de juiste keuze te maken en het optimale uit uw zonnepanelen te halen.