Mijn tarieven
Vriendelijke tarieven voor deskundig advies.

Offerte check (particulier)

Bent u van plan om zonnepanelen te laten plaatsen en kunt u wel wat deskundig en onafhankelijk advies gebruiken? Schakel dan PEPA Company in. U kunt 3 offertes naar mij sturen die ik zal controleren en vergelijken. Ik zal u adviseren en vertellen waar u op moet letten bij het maken van een keuze. Voor elke extra offerte (boven de 3 offertes) betaalt u een meerprijs van € 35.

Offertes laten opvragen (particulier)

Bent u zich aan het oriënteren voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Of heeft u besloten om zonnepanelen te laten plaatsen en weet u niet bij welke installateur u het beste uw offertes kunt opvragen? Laat mij dan voor u de beste offertes opvragen en u adviseren. Ik vraag 3 offertes voor u aan. Ik zal u adviseren en vertellen waar u op moet letten bij het maken van een keuze. Voor elke extra offerte (boven de 3 offertes) betaalt u een meerprijs van € 40.

*Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Offerte check (zakelijk)

Bent u een ondernemer, wilt u verduurzamen met uw bedrijf door het plaatsen van zonnepanelen en heeft u behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neemt u dan gerust contact met me op voor zakelijk solar advies. U kunt 3 offertes naar mij sturen die ik zal controleren en vergelijken. Ik zal u adviseren en vertellen waar u op moet letten bij het maken van een keuze. Voor elke extra offerte (boven de 3 offertes) betaalt u een meerprijs van € 60.

*Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Systeem aanmelden

Heeft u een keuze gemaakt voor zonnepanelen, dan raad ik u aan om uw zonnepanelen al vóór de installatie aan te melden bij energieleveren.nl. Zo mist u niets van het voordeel dat u heeft van de salderingsregeling.

*Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Advies op maat

Heeft u andere specifieke vraag over uw zonnepanelen en heeft u advies nodig, neemt u dan ook gerust contact met mij op. Ik kijk en denk gerust met u mee en geef u advies over uw specifieke vraag.